OVER SANNE

Mijn liefde voor mode gaat jaren terug, en heb ik stiekem een beetje van mijn moeder meegekregen!!

Al van jongs af aan blader ik door alle modemagazines en volg alle modetrends op de voet. Het was dan ook geen verrassing dat ik na mijn middelbare school Fashion Management ging studeren om vervolgens te gaan werken bij nationale en internationale modebedrijven.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als inkoopster met het samenstellen van eigen collecties. Hiervoor heb ik veel gereisd naar de modesteden Parijs, Milaan en Kopenhagen om inspiratie op te doen voor nieuwe collecties. Daarnaast reisde ik regelmatig naar het Verre Oosten om kledingfabrikanten te bezoeken en de producties te controleren.

Nu is het tijd voor mijn eigen droom, een damesmodezaak in 'mien stedje' Venlo! In januari 2020 opende ik S.LABELS op de Nieuwstraat in Venlo. Met S.LABELS wil ik een herkenbare stijl neerzetten; een mix van stoer en chic. 

Je hoeft geen 'dedicated fashion follower' te zijn om goed voor de dag te komen. Laat die trends maar aan mij over! Ik zorg ervoor dat ik de mooiste collecties voor je heb hangen, zodat je met een super leuke outfit de deur uit gaat. In de stijl die bij jou past!

Kom snel eens langs! Ik zal je inspireren met mijn liefde voor mode!

Tot snel!!

xx Sanne